Home

רק מקסימום ניב janpa jalkapallo גורד שחקים בית משפט קווי המתאר

Moron urheilullista: TPT romutti JanPan toiveet viiden maalin jaksolla -  Urheilullista - Aamulehti
Moron urheilullista: TPT romutti JanPan toiveet viiden maalin jaksolla - Urheilullista - Aamulehti

JanPa piti pintansa ja jatkaa Kolmosessa | Urheilu | Hämeen Sanomat

JanPa yllätti Sepot kauden ehjimmällä pelillä | Urheilu | Hämeen Sanomat

Cup-taikaa virtuaaliviheriöillä – Yle näyttää e-jalkapallon Suomen Cupin  kolmannen kierroksen ottelut
Cup-taikaa virtuaaliviheriöillä – Yle näyttää e-jalkapallon Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelut

JanPa/3 etsii pelaajia – Janakkalan Pallo

Nops pelasi kaksijakoisen ottelun - Urheilu - Nokian Uutiset

JanPa 2012-2013 Nimenhuuto.com: jalkapallo, pojat. Joukkueen kotisivu, ketä  tulossa treeneihin?
JanPa 2012-2013 Nimenhuuto.com: jalkapallo, pojat. Joukkueen kotisivu, ketä tulossa treeneihin?

JanPa04-05 Nimenhuuto.com: jalkapallo, LÄNTINEN ALUE - P15 KOLMONEN,  Turenki, pojat. Joukkueen kotisivu, ketä tulossa treeneihin?
JanPa04-05 Nimenhuuto.com: jalkapallo, LÄNTINEN ALUE - P15 KOLMONEN, Turenki, pojat. Joukkueen kotisivu, ketä tulossa treeneihin?

JanPa P-08 | Facebook

JanPa miehet - Eilen Ikaalisissa pelattiin jalkapallo-ottelu, jossa  vierasjoukkueella oli matkassa yksi vaihtomies (tauolta kentälle mennyt 41v  Jaska Lehtonen) ja avauksessa mm. uransa ensimmäiset minuutit Kolmosessa  pelannut Henrik Nummenpää sekä 8 ...
JanPa miehet - Eilen Ikaalisissa pelattiin jalkapallo-ottelu, jossa vierasjoukkueella oli matkassa yksi vaihtomies (tauolta kentälle mennyt 41v Jaska Lehtonen) ja avauksessa mm. uransa ensimmäiset minuutit Kolmosessa pelannut Henrik Nummenpää sekä 8 ...

uutiset – Janakkalan Pallo

JanPa D-tytöt: 3.8.2009 JanPa - Apassit 4-1 (1-1)

Admin – Sivu 4 – Janakkalan Pallo

Takaisin ylös! – JanPan ja Padon miesten edustusjoukkueet pyrkivät takaisin  ylemmälle sarjatasolle - Urheilu - Janakkalan Sanomat
Takaisin ylös! – JanPan ja Padon miesten edustusjoukkueet pyrkivät takaisin ylemmälle sarjatasolle - Urheilu - Janakkalan Sanomat

Pirkkalan Jalkapalloklubi - Futsal - Ottelut - PJK - JanPa

Tervakosken Pato ry - Jalkapallo - Tytöt ja Pojat 14-15 - Pato - Janpa

Janakkalan Pallo perusti naisten joukkueen - Urheilu - Janakkalan Sanomat

JanPa jaksoi HJS:n kyydissä avausjakson | Paikalliset | Hämeenlinnan  Kaupunkiuutiset
JanPa jaksoi HJS:n kyydissä avausjakson | Paikalliset | Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset

HML Jalkapalloseura on Twitter: "F9 #piiriliiga #pulleri'lla HJS - Janpa  http://t.co/7jztyou47q" / Twitter
HML Jalkapalloseura on Twitter: "F9 #piiriliiga #pulleri'lla HJS - Janpa http://t.co/7jztyou47q" / Twitter

JanPa vei tällä kertaa pisteet Padolta – paikalliskamppailu keräsi  runsaasti yleisöä | Urheilu | Aamuposti
JanPa vei tällä kertaa pisteet Padolta – paikalliskamppailu keräsi runsaasti yleisöä | Urheilu | Aamuposti